Procés d'inscripció
1R PAS. Crea el teu compte. Completa el formulari amb les teues dades personals i puja el teu currículum per a poder conéixer el teu perfil.

2N PAS. Inscriu-te en les ofertes de treball que s'adapten al teu perfil. El termini d'inscripcions estarà obert del 2 al 16 d'abril.

3R PAS. Si has sigut admés per a realitzar una entrevista de treball, t'ho comunicarem per correu electrònic el dia abans de l'esdeveniment.

4T PAS. Acudeix el dia del fòrum d'ocupació amb antelació a l'hora que tingues l'entrevista. També podràs participar en la resta d'activitats programades.

Ofertes de treball
Els departaments de Recursos Humans de les empreses participants seran presents en la marató d'entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si complixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, per la qual cosa et recomanem visitar esta pàgina diàriament per a revisar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dimarts 16 d'abril en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per a poder mantindre la teua entrevista de treball el dia de l'esdeveniment.

Empreses participants

No deixes passar aquesta gran oportunitat de connectar amb les empreses que busquen i valoren el teu talent. Pots presentar la teua candidatura a les següents empreses:

Descobrix l'oferta formativa del teu entorn
La formació contínua et permetrà aconseguir l'èxit professional que desitges.

No importa l'edat que tingues: assistir a la fira de formació et permetrà descobrir noves opcions de formació i creixement professional, amb opcions gratuïtes, de tota mena de duracions, diferents modalitats i opcions que t'ajudaran a aconseguir el futur professional que estàs buscant.

Trobaràs més de 30 entitats i centres de formació diferents amb els quals podràs estudiar graus i postgraus, cursos de formació no reglada, certificats de professionalitat, idiomes, preparació a oposicions, formació professional, formació per a l'ocupació, programes de pràctiques i de mobilitat internacional o, fins i tot, conéixer de prop les forces de seguretat i equips d'emergències de l'Estat. No t'ho perdes!

Entitats col·laboradores

A més, també podràs conéixer les principals opcions formatives que et dona el teu entorn i que t'obriran les portes a un nou futur professional de la mà de les entitats i centres de formació que ens acompanyen. No t'ho perdes!

Fira d'ocupació i formació ACTIVA'T OLIVA

Divendres 19 d'abril, de 9 h a 14.30 h y de 15.30 h a 18 h, en el Centre Polivalent d'Oliva

Estem a...

Centre Polivalent

Ronda Sud
46780 Oliva (València)