Refresco

Som l'embotellador independent més gran del món per a minoristes i marques de distribució a Europa i Nord-amèrica. Combinem la producció de marques de minoristes i la fabricació per contracte per a les empreses de begudes de primeres marques en una plataforma de producció multiusuari eficaç que es beneficia dels avantatges d'escala i els serveis addicionals. La nostra plataforma de producció cobreix més de 60 plantes de fabricació a Europa, EUA, Canadà i Mèxic, proporcionant als clients una proximitat propera i un servei fiable a totes les zones geogràfiques. La nostra experiència en la cadena de subministrament global i les nostres capacitats d'innovació local ofereixen una varietat gairebé il·limitada de refrescos, sucs de fruites i altres begudes, fabricats segons les especificacions i requisits individuals dels clients.

Ofertes de treball relacionades

Refresco
Oliva
Carretoner/a

Seleccionem a carreters/es per a la nostra planta de producció ubicada a Oliva.

Refresco
Oliva
Controller Planta Oliva

Seleccionem a un/a Controller per a la nostra planta de Producció ubicada a Oliva.

Refresco
Oliva
Operari/a de producció

Seleccionem a un/a Operari/a de Producció per a les nostres plantes a Oliva.

Refresco
Oliva
Tècnic/a de qualitat

Sota la supervisió del Quality Supervisor i/o Quality Manager, es responsabilitzarà d'e...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Refresco i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV