Tècnic/a de qualitat

Refresco Oliva

Inscripcions tancades

Sota la supervisió del Quality Supervisor i/o Quality Manager, es responsabilitzarà d'exercir les activitats relacionades amb la gestió de les qualitat en totes les seves àrees (productes, processos i procediments), assegurant el compliment de la normativa de qualitat i seguretat alimentària i vetllant per l'optimització de processos.

Funcions

- Realitzar el seguiment de qualitat de primeres matèries mitjançant el mesurament dels paràmetres establerts en les especificacions tècniques definides per l' àrea d' R + D, amb la finalitat que puguin ser emprades posteriorment per l'àrea de mescles.

- Realitzar el seguiment de qualitat de producte acabat mitjançant les especificacions tècniques transmeses des de l'àrea d' R + D, amb la finalitat d' assolir la màxima qualitat del producte, complint a més amb les exigències i paràmetres de qualitat definits pel Client.

- Realitzar l'autocontrol de qualitat de producte acabat en planta, amb la finalitat de complir amb els requeriments de qualitat exigits pel Client, tant en el brick com en el paletitzat.

- Efectuar els calibratges dels equips de laboratori, mitjançant l'observança de les instruccions tècniques, minimitzant amb això el nombre d'errors i optimitzant els resultats dels mesuraments, amb la finalitat d' aconseguir la màxima qualitat dels productes.

- Comprovar el compliment de les bones pràctiques de treball i la seguretat alimentària, per complir amb els requeriments legals de bones pràctiques de manipulació i seguretat en planta.

- Vetllar pel manteniment de l'ordre i la neteja en el laboratori mitjançant l'observança del Pla de neteja aprovat.

- Vetllar per l'observança de les instruccions de treball establertes amb la finalitat de complir amb les instruccions generals del grup i específiques de planta, així com de la normativa del sistema de Gestió de Qualitat (IFS, ISO 9001, ISO14001) i Prevenció de Riscos Laborals.

- Vetllarà pel compliment de la normativa relativa a Food Defense de la fàbrica.

- Impulsar i participar en la implantació dels projectes de millora que es desenvolupen en el seu àmbit de responsabilitat.










Requisits

- Cicle Formatiu de Grau superior en Branca Química, Laboratori, Alimentària.

- Anglès (nivell bàsic parlat, mitjà en escriptura i comprensió escrita).

- Microbiologia.

- Coneixements de calibratge d' equips.

- Normativa de Qualitat.

- Formació APPCC.

- Seguretat Alimentària.

- Processos interns.

- Tecnologia dels Aliments.

- Aplicacions Informàtiques del seu àmbit de responsabilitat.

- Ofimàtica.

- SAP.