Sota la supervisió del Quality Supervisor i/o Quality Manager, es responsabilitzarà d'exercir les activitats relacionades amb la gestió de les qualitat en totes les seves à rees (productes, processos i procediments), assegurant el compliment de la normativa de qualitat i seguretat alimentà ria i vetllant per l'optimització de processos.
Funcions
- Realitzar el seguiment de qualitat de primeres matèries mitjançant el mesurament dels parà metres establerts en les especificacions tècniques definides per l' à rea d' R + D, amb la finalitat que puguin ser emprades posteriorment per l'à rea de mescles.
- Realitzar el seguiment de qualitat de producte acabat mitjançant les especificacions tècniques transmeses des de l'à rea d' R + D, amb la finalitat d' assolir la mà xima qualitat del producte, complint a més amb les exigències i parà metres de qualitat definits pel Client.
- Realitzar l'autocontrol de qualitat de producte acabat en planta, amb la finalitat de complir amb els requeriments de qualitat exigits pel Client, tant en el brick com en el paletitzat.
- Efectuar els calibratges dels equips de laboratori, mitjançant l'observança de les instruccions tècniques, minimitzant amb això el nombre d'errors i optimitzant els resultats dels mesuraments, amb la finalitat d' aconseguir la mà xima qualitat dels productes.
- Comprovar el compliment de les bones prà ctiques de treball i la seguretat alimentà ria, per complir amb els requeriments legals de bones prà ctiques de manipulació i seguretat en planta.
- Vetllar pel manteniment de l'ordre i la neteja en el laboratori mitjançant l'observança del Pla de neteja aprovat.
- Vetllar per l'observança de les instruccions de treball establertes amb la finalitat de complir amb les instruccions generals del grup i especÃfiques de planta, aixà com de la normativa del sistema de Gestió de Qualitat (IFS, ISO 9001, ISO14001) i Prevenció de Riscos Laborals.
- Vetllarà pel compliment de la normativa relativa a Food Defense de la fà brica.
- Impulsar i participar en la implantació dels projectes de millora que es desenvolupen en el seu à mbit de responsabilitat.
Requisits
- Cicle Formatiu de Grau superior en Branca QuÃmica, Laboratori, Alimentà ria.
- Anglès (nivell bà sic parlat, mitjà en escriptura i comprensió escrita).
- Microbiologia.
- Coneixements de calibratge d' equips.
- Normativa de Qualitat.
- Formació APPCC.
- Seguretat Alimentà ria.
- Processos interns.
- Tecnologia dels Aliments.
- Aplicacions Informà tiques del seu à mbit de responsabilitat.
- Ofimà tica.
- SAP.