Banco Mediolanum

El grup bancari Mediolanum, al qual pertany el Banc Mediolanum, neix el 1982 amb l'objectiu de gestionar l'esforç i les il·lusions de les famílies a través de la cura de les seves finances. Actualment compta amb més de 2.160.000 de clients a Itàlia, Irlanda, Alemanya, Luxemburg i Espanya. És un dels principals protagonistes de l'índex FTSE MIB (índex borsari integrat pels principals valors per capitalització del mercat italià). I un dels majors actors del mercat de l'estalvi gestionat de les famílies. La seva ràtio de solvència, amb un CET1 de 20,04%*, el converteix en un dels grups bancaris europeus amb més solidesa financera i patrimonial. El seu model innovador es basa en la figura del Family Banker®, un assessor personal al teu servei les 24 hores, 365 dies, i en la Multicanalitat, que et permet interactuar amb el Banc i estar informat estiguis on estiguis, a través del teu ordinador, tablet o mòbil. El resultat és un servei 100% personalitzat, còmode i segur. Banc Mediolanum té els seus propis valors, més enllà dels econòmics, que són el punt de partida de totes les accions i activitats: LLIBERTAT en la relació del client amb el banc, oferint-li sempre el màxim d'opcions perquè triï la millor. RELACIÓ PERSONAL a través del Family Banker®, marcada per l'esperit de col·laboració i la confiança mútua. COMPROMÍS amb els clients i les seves inversions. Qualitat en el servei, els productes i les relacions. Perquè és els teus diners, i sabem el que això significa. ÈTICA I RESPONSABILITAT en tots els nostres actes. INNOVACIÓ tecnològica. Per anar un pas per davant. Per saber el que necessites en tot moment. I per ser els primers a oferim-ho. * Dades a 31/12/2020

Ofertes de treball relacionades

Assessor/a de Banca Personal

El Grup Bancari Mediolanum, al qual pertany Banc Mediolanum, neix el 1982 amb l'objecti...

Assistent/a d'Assessor Banca Personal Direcció

Som Banc Mediolanum, gestionem l'esforç i les il·lusions dels nostres clients cuidant d...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Banco Mediolanum i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV