Assessor/a de Banca Personal

Banco Mediolanum Oliva

Inscripcions tancades

El Grup Bancari Mediolanum, al qual pertany Banc Mediolanum, neix el 1982 amb l'objectiu de gestionar l'esforç i les il·lusions de les famílies a través de la cura de les seves finances. Actualment compta amb més d'1.686.200 de clients bancaris a Itàlia, Irlanda, Alemanya, Luxemburg i Espanya. És un dels principals protagonistes de l'índex FTSE MIB (índex borsari integrat pels principals valors per capitalització del mercat italià). I un dels majors actors del mercat de l'estalvi gestionat a les famílies. La seva ràtio de solvència, amb un CET1 de 16,63%*, el converteix en un dels grups bancaris europeus amb més solidesa financera i patrimonial.

A Banc Mediolanum ens agrada definir-nos com "el banc de les famílies que basa la seva estratègia en la figura de l'assessor financer". Per això, els nostres assessors financers es diuen Family Bankers®.

Un Family Banker® és un professional de nova generació que posa a disposició de les famílies la seva experiència i professionalitat. Estableix amb els clients una relació de confiança per afrontar tots els aspectes relacionats amb la gestió dels seus recursos financers i donar resposta a totes les seves necessitats, des de la liquiditat fins a l'estalvi, passant per la compra de l'habitatge o la jubilació.

Un Family Banker® viu la seva professió amb compromís. Es preocupa pels seus clients, a qui no tracten com un simple llistat, sinó com la seva responsabilitat. No pensa en productes financers, pensa a donar suport als clients al llarg de la seva vida financera.

A Banco Mediolanum basem la nostra estratègia en la figura del Family Banker®.





Funcions

Banco Mediolanum compta amb la xarxa líder d'Agents Financers d'Espanya. I ara és la teva oportunitat de formar-ne part. Busquem un/a professional que desitgi construir el seu projecte personal en el sector de la banca.

Com Family Banker®, la nostra figura d'Assessor Financer a l'entitat, establiràs una relació de confiança amb els teus clients per assessorar-los i acompanyar-los en la gestió dels seus recursos financers i donar resposta a totes les seves necessitats, des de la liquiditat fins a l'estalvi, passant per la compra de l'habitatge o la jubilació.

Entra a formar part d'un grup on les experiències de cadascú es converteixen en patrimoni de tots. Beneficència de la formació contínua que garantim i de les eines professionals que posem a la teva disposició. Seràs un professional lliure que treballa en un entorn flexible i dinàmic.



S'ofereix

- Contracte mercantil – No relació laboral

- Modalitat híbrida de treball

- Jornada completa

- El suport del banc espanyol amb els clients més satisfets i amb una experiència de més de 40 anys assessorant els seus clients

- Una àmplia gamma de productes i serveis bancaris, de protecció i d'inversió, capaços de respondre a qualsevol exigència i necessitat d'un estalviador

- Ambiciós pla de desenvolupament professional

- Ampli suport en comunicació, tecnologia i eines per al desenvolupament de la teva activitat

- Un intens i exhaustiu programa de formació inicial perquè disposis de tots els coneixements necessaris per iniciar l'activitat i puguis obtenir tant la certificació professional exigida per la MiFID com les certificacions d'Operador de Banca Assegurances i LCCI

- A més, cada any més de 100 hores de formació impartides a cada Family Banker® de manera permanent i individualitzada amb la col·laboració de la Universitat Corporativa del Grup Mediolanum


Requisits

- Formació preferiblement universitària.

- Experiència professional mínima de 3 anys.

- Clara orientació al client.

- Habilitats interpersonals.

- Es valorarà certificació oficial CNMV en Assessorament Financer.