Norauto

Som Norauto, multinacional líder en equipament i manteniment multimarca de l'automòbil; el nostre sentit és fer accessibles solucions de mobilitat de manera responsable i sostenible als nostres automobilistes i, perquè això sigui possible, formem un equip de més de 2.000 especialistes ubicats en 93 centres distribuïts en gran part d'Espanya.

Norauto posa en marxa l'octubre 2014 el seu lloc de venda on-line. Un gran assoliment atès que Norauto es converteix en líder espanyol de la venda on-line d'articles relacionats amb l'automòbil. La venda on-line representa a l'any 80.000 clients i més de 170 000 referències de productes (pneumàtics, peces i recanvis, equipament de l'automòbil, productes de mobilitat alternativa i prestacions de taller), el 6% del volum total de les seves vendes. Amb el canal e-Commerce Norauto augmenta els punts de contacte amb els seus clients, responent així a les noves necessitats dels usuaris.

Mostrem la nostra voluntat de ser una plataforma de solucions per a tots els usuaris.

Ofertes de treball relacionades

Norauto
Oliva
Mecànic/a de l'automòbil

Què estem buscant?

Norauto
Oliva
Venedor/a

Què estem buscant?

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Norauto i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV