King Regal

King Regal, S.A. és una empresa familiar d'origen espanyol, ubicada a la Comunitat Valenciana, específicament a la ciutat d'Oliva. La seva principal activitat s'enfoca en la producció de gels dolços, llaminadures líquides, productes grageats, xocolates i fruits secs. Comencen el seu camí l'any 2000 i a partir del 2001, comencen a expandir-se internacionalment, primer a França i després al Regne Unit. En l'actualitat, exporten els seus productes a més de 50 països a Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania. A més, per atendre diversos mercats, fabriquen productes Halal i Kosher, seguint estrictes estàndards de qualitat. En poc temps, King Regal, S.A. ha aconseguit destacar-se com un dels fabricants líders a Espanya en el seu sector. Les seves instal·lacions compten amb tecnologia moderna per assegurar una fabricació d'alta qualitat, així com un adequat emmagatzematge i una distribució eficient dels seus productes. L'empresa també es preocupa pel medi ambient i compleix amb les lleis ambientals. King Regal assegura als seus clients unes condicions idònies d'higiene, seguretat i qualitat en el desenvolupament i fabricació de totes les seves dolces llaminadures.

Ofertes de treball relacionades

King Regal
Oliva
Carretoner/a

Empresa alimentària líder del sector busca incorporar Operari/a de Carretilla

King Regal
Oliva
Gestor/a botiga online

KING REGAL, S.A., important empresa dedicada al sector alimentari, precisa incorporar a...

King Regal
Oliva
Peó/a envasat indústria alimentària

KING REGAL, S, A, líder en fabricació de confiteria, requereix incorporar al seu equip ...

King Regal
Oliva
Peó/a cap de setmana

KING REGAL, S,A, líder en fabricació de confiteria, requereix incorporar peons de produ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a King Regal i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV